ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

IN MEMORIAM | Karstin Bredewoud

26-02-2014 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

karstin bredewoudMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Karstin Bredewoud. Karstin is op dinsdag 25 februari 2014 in het ziekenhuis in 's Hertogenbosch overleden.

karstin bredewoudMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Karstin Bredewoud. Karstin is op dinsdag 25 februari 2014 in het ziekenhuis in 's Hertogenbosch overleden. Zaterdag 1 maart is Karstin begraven op de algemene begraafplaats aan de Bronhorstsingel te Uden.

We wisten dat Karstin al enige tijd ziek was, ze bleef parmantig doorgaan tot het niet verder kon en moest weer opgenomen worden in het ziekenhuis. Ook hoorden wij dat er weinig hoop was, maar dat wij zo snel afscheid van Karstin moesten nemen hadden wij nimmer verwacht.

Velen kennen Karstin van het wedstrijdsecretariaat op zondag. Ook was zij altijd actief in het wedstrijdsecretariaat tijdens toernooien. Vaak had zij 'n behulpzame hand, ze vond het fijn als je 'n beroep op haar deed. Pijnlijk dat we op deze wijze afscheid moeten nemen van vrijwilligster Karstin.

Wij wensen Willem, Sander & Karen, Peter & Linda en Luc, familie en vrienden de komende tijd bijzonder veel kracht vlinder karstinen sterkte toe met dit enorme verlies.

Bestuur en leden UDI'19

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.